Головний бухгалтер Генеральної дирекції ВГО АППУ Антоніна Якимчук взяла участь в XІ BUSINESS & LEGAL TAX FORUM

23 жовтня 2024 року, який відбувся в місті Києві в готелі «Прем’єр Палац». Організатором заходу стала «Юридична практика» за підтримки генерального партнера — АК «Соколовський і Партнери», експертного партнера — Stron Legal Services, професійного партнера — ECOVIS Bondar & Bondar.

ВГО «Асоціація платників податків України» виступила медіа-партнером Форуму.

В Форумі взяла участь офлайн від ВГО АППУ головний бухгалтер Антоніна ЯКИМЧУК.

В свою чергу, Асоціацією було заохочено активних членів Асоціації взяти участь в XІ BUSINESS & LEGAL TAX FORUM, зокрема,

Наталію ВОЙНОВУ, головного бухгалтера ТОВ «Теліані Трейдінг»;

Ірину ЧОРНУ,  головного бухгалтера ПП «БЕЛЬ»;

Руслану ХАЛЕЦЬКУ, головного бухгалтера ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат»;

Ірину КОСАРЄВУ, головного бухгалтера ТОВ «КАУКАСУС АВТО ІМПОРТ».

В Програмі Форуму було 4 Сесії:

СЕСІЯ 1 «3D-OVERVIEW. ОПОДАТКУВАННЯ ВОЄННОГО ЧАСУ». Модератор: Владислав СОКОЛОВСЬКИЙ, керуючий партнер АК «Соколовський і Партнери».

СЕСІЯ 2 «EXPERT TALK. ПОДАТКОВИЙ КОНСАЛТИНГ».

Модератор: Тетяна ЛИСОВЕЦЬ, старший партнер, керівник судової практики АК «Соколовський і Партнери».

СЕСІЯ 3 «CREATIVE TALK. ОПОДАТКУВАННЯ В ІТ-СФЕРІ».

Модератор: Марина ХЕЛЕНЮК, радник Stron Legal Services.

СЕСІЯ 4 «HARD TALK. ПОДАТКОВІ СПОРИ».

Модератор: Олег ВДОВИЧЕН, керуючий партнер АО «Вдовичен та Партнери».

Тенденції у сфері оподаткування під час війни, практичні рекомендації стосовно підготовки до податкових перевірок та їх оскарження, актуальні правові позиції судів у правових спорах, нюанси оподаткування в ІТ-сфері, податкові наслідки списання знищеного та зіпсованого майна під час війни — на цих та інших питаннях зосередились учасники XІ Business & Legal Tax Forum.

Дуже сподобалося нашим учасникам Форуму відкрите інтерв’ю «Відверто про криптовалюту, цінні папери та інвестиції» Максима ЛІБАНОВА, члена Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, ведучій Олександрі НІКІТІНІЙ, партнеру ECOVIS Bondar & Bondar.

Слід відмітити спеціальну доповідь Олександра Кузнєцова та Анастасії Луук, партнерів ЮК «АРМАДА», які зосередились на податкових наслідках списання знищеного і зіпсованого майна під час війни та пов’язаних із цим ризиках, зокрема, виокремили основні проблемні питання виникають передовсім щодо майна, яке перебувало на тимчасово окупованій території України, — практика стосовно активів на підконтрольній території вже в основному сформована.

Захід відбувся в форматі конструктивного діалогу, учасники заходу змогли обмінятися своїми думками стосовно тем, яка потребують обговорення.

Поділитись новиною:
Останні новини
Схожі новини
Отримуйте кваліфіковану допомогу та захист, навчайтесь, поліпшуйте умови ведення вашого бізнесу та розвивайте свої бізнес-зв'язки разом із АППУ