Шановні платники податків — члени АППУ!
Військова агресія рф проти України завдала українському народу неабияких втрат: руйнування інфраструктури, знищення культурної спадщини, загибель військових та цивільного населення, пошкодження житла. Знищення та пошкодження майна підприємств усіх форм власності — це один із напрямків, за яким визначаються шкода та збитки, завдані Україні внаслідок збройної агресії рф.
Є урядовий проєкт, ініційований Київською Школою Економіки, спільно з Міністерством економіки та Офісом Президента України, для збору даних від бізнесу, який постраждав внаслідок воєнних дій (нерух. майно, товари, інші втрати).
Пропонуємо заповнити   стислу Анкету (за посиланням). Ця інформація буде опрацьовуватись Урядом та будуть плануватись заходи для відшкодування збитків Вашому підприємству: https://forms.gle/8tHmqZVSUjkwEurk7
Все це потрібно для 3-х цілей:
— аналіз втрат і наявних працюючих потужностей
— робота по відновленню і «плану Маршала-2»
— підготовка верифікованого реєстра для судових процесів (для етапу  забезпечувальних заходів).
Шановні платники податків — члени АППУ! Для можливості взяття на контроль ВГО АППУ питання відшкодування збитків Вашому підприємству після заповнення Анкети просимо нас про це повідомити на електронну адресу: info-appu@ukr.net.
 
З повагою,
Грігол Катамадзе
 
Надзвичайний і Повноважний Посол
Президент АППУ

Поділитись новиною:
Останні новини
Отримуйте кваліфіковану допомогу та захист, навчайтесь, поліпшуйте умови ведення вашого бізнесу та розвивайте свої бізнес-зв'язки разом із АППУ