ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!

 Шановні платники податків!

ВГО «Асоціація платників податків України» є найпотужнішою Всеукраїнською громадською організацією, яка об’єднує представників малого, середнього та великого бізнесу – платників податків різних галузей економіки, з усіх без винятку областей України та міста Києва.

Шановні платники податків, інформуємо Вас, що Асоціацією платників податків України відновлено щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків-2023».

З 01 березня до 29 квітня включно цього року триває прийом Заявок на участь у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків-2023».

Прийняття документів від ТВ ВГО АППУ переможців I туру на їх участь у Рейтингу на Всеукраїнському рівні здійснюється Генеральною дирекцією ВГО АППУ в термін: з 10 травня до 27 червня включно.

Положення про Рейтинг, Критерії оцінювання номінантів та форма Заявки на участь у Рейтингу опубліковано на офіційному сайті ВГО АППУ в рубриці «Рейтинг сумлінних платників податків», ознайомитися з якими можна за посиланням: https://appu.org.ua/rating.

Звертаємо Вашу увагу, цього року  кардинально змінені Критерії оцінювання номінантів та Номінації Рейтингу. Будьте уважними при заповненні Заявки на участь!

З питань подання Заявки на участь у Рейтингу на Обласному (регіональному) рівні необхідно звертатися до Територіальних відділень Асоціації платників податків України в областях та місті Києві, за місцем обліку платника податків.

За бажанням платників податків, Заявки на участь у Рейтингу на Всеукраїнському рівні можуть подаватися напряму до Генеральної дирекції Асоціації платників податків України.

Не зволікайте, подавайте вже зараз Заявки на участь у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків-2023».

З усіх питань щодо Рейтингу звертатися до Координатора Рейтингу: Кашпур Леся – Начальник управління методології та роз’яснення податкового законодавства тел. (067) 266-14-85 або на  e-mail: info-appu@ukr.net.

 

З повагою,

Віце-президент

Генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко

 

Поділитись новиною:
Останні новини
Схожі новини
26.04.202416:52 Віце-президент, Генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко виступила Модератором чергової онлайн Робочої зустрічі з представниками Східного МУ ДПС по роботі з ВПП 25.04.202413:19 Віце-президент, Генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко виступила Модератором чергового, безкоштовного онлайн Вебінару за темою: «Індексація, як працювати в 2024 році, лікарняні, зарплатна звітність у II кварталі цього року, нюанси подання, оплата праці в умовах воєнного стану: переваги та недоліки» 25.04.202411:13 Податкову систему в Україні треба вдосконалювати 24.04.202416:48 Віце-президент ВГО АППУ Йосип Бучинський взяв участь в спільній зустрічі Офісу Генерального прокурора та Ради бізнес-омбудсмена з провідними бізнес-асоціаціями 16.04.202412:11 Представник ВГО АППУ взяла участь у онлайн Робочому засіданні фокус-групи з питання галузевого рівня соціального діалогу. ВСІ НОВИНИ
Отримуйте кваліфіковану допомогу та захист, навчайтесь, поліпшуйте умови ведення вашого бізнесу та розвивайте свої бізнес-зв'язки разом із АППУ