Актуальні питання трансфертного ціноутворення 2024

07 листопада 2024 року

 з 11:00 до 12:30 год.

онлайн Вебінар з членом Ради ВГО АППУ,  Керівником практики бухгалтерського і податкового обліку та трансфертного ціноутворення Юридичної Групи «EUCON»

Ларисою Врублевською

за темою:

«Актуальні питання трансфертного ціноутворення 2024»

1 Вступне слово Віце-президента, Генерального директора ВГО АППУ Людмили Герасименко  до учасників заходу, узагальнені питання до учасників заходу 11:00 – 11:10

 

Виступ ЛЕКТОРА
2 Лариса Врублевська —керівник практики бухгалтерського і податкового обліку та трансфертного ціноутворення Юридичної Групи «EUCON»

 

11:10- 12:20
Питання, які висвітлить лектор:

1.       Звітність у сфері трансферного ціноутворення за 2023 рік. Трирівнева система документації з трансфертного ціноутворення. Перший міжнародний автоматичний обмін інформацією за Стандартом CRS у 2024 році.

2.       Письмові запити про надання інформації щодо господарських операцій з нерезидентами  від контролюючих органів. Огляд тематики та рекомендації щодо надання відповідей.

3.       Неконтрольовані операції та 30% коригування фінансового результату до оподаткування.

4.       Операції з сировинними товарами. Особливості аналізу з урахуванням нових Порядків встановлення відповідності умов контрольованої операції щодо сировинних товарів принципу «витягнутої руки».

5.       Порядок нарахування і сплата конструктивних дивідендів. Особливості відображення у Декларації з податку на прибуток.

6.       Штрафні санкції під час дії воєнного стану.

7.       Остання судова практика.

Відповіді Лектора на запитання учасників заходу

3 Заключне слово Віце — президента, Генерального директора ВГО АППУ Людмили Герасименко 12:20-12:30

РЕЄСТРУЙТЕСЯ ВЖЕ ЗАРАЗ!  КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА!

РЕЄСТРАЦІЯ

Також можна зареєструватися за телефонами:

(067) 793-00-15 — Вікторія, (067) 266-14-85 – Леся.

У членів ВГО АППУ є можливість отримати відповіді на свої запитання. Для цього необхідно попередньо до проведення заходу направити запитання на нашу електронну адресу:   info-appu@ukr.net у термін

 не пізніше  31 жовтня цього року

Поділитись новиною:
Отримуйте кваліфіковану допомогу та захист, навчайтесь, поліпшуйте умови ведення вашого бізнесу та розвивайте свої бізнес-зв'язки разом із АППУ