Обрано нового Голову Ради ТВ ВГО АППУ в Полтавській області он-лайн в форматі відеоконференції

2020 року Територіальне відділення ВГО АППУ в Полтавській області також провело Позачергові Загальні збори (Конференцію) он-лайн через 22 травня програму ZOOM, у зв’язку із забороною проведення всіх масових заходів, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 зі змінами «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Позачергові Загальні збори були скликані на виконання Рішення Правління ВГО АППУ від 31.01.2020 року за № 16/1 «Про призначення позачергових Загальних зборів (Конференції) у ТВ ВГО АППУ в Дніпропетровській, Полтавській, Черкаській та Чернігівській областях».

Участь у Загальних зборах Відділення прийняли почесні гості, а саме: Виконуюча обов’язки начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Рябкова Алла Михайлівна, депутат Полтавської обласної ради Прядко Валерій Григорович, Президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України», Віце-президент Європейської асоціації платників податків, Надзвичайний і Повноважний Посол Грігол Катамадзе, Генеральний директор ВГО АППУ Герасименко Людмила Михайлівна.

Генеральний директор ВГО АППУ Людмила Михайлівна Герасименко  поінформувала, що 20 вересня 2018 року на позачергових Загальних зборах Територіального відділення в Полтавській області було обрано нового Голову Ради – Коваля Сергія Олексійовича, однак, на превеликий жаль, робота ним так і не почалася. Тому, Герасименко Людмила Михайлівна запропонувала винести на голосування рішення щодо визнання діяльності ТВ ВГО АППУ в Полтавській області незадовільною та відкликати Коваля С.О. з посади Голови Ради Відділення, рішення прийнято одноголосно.

Також, Генеральний директор ВГО АППУ Людмила Михайлівна Герасименко  запропонувала обрати Головою Ради ТВ ВГО АППУ в Полтавській області Захарченко Галину Михайлівну, рішення прийнято одноголосно.

Захарченко Галина Михайлівна подякувала за висловлену довіру та продовжила проведення Загальних зборів, на яких було обрано новий склад Ради та Ревізійної комісії ТВ ВГО АППУ В Полтавській області, а також внесені зміни до Положення про Відділення.Захарченко Полтава

Поділитись новиною:
Останні новини
Схожі новини
Отримуйте кваліфіковану допомогу та захист, навчайтесь, поліпшуйте умови ведення вашого бізнесу та розвивайте свої бізнес-зв'язки разом із АППУ