Пейко Андрій Борисович

ПЕЙКО АНДРІЙ БОРИСОВИЧ

 

Народився в місті Рівне, Україна, 02 квітня 1977 року.

Здобув кваліфікацію «Юрист» після закінчення юридичного факультету за спеціальністю «Правознавство в економічній сфері» Львівського Торгово-економічного інституту ( Львівська комерційна Академія ) в 1999 році.

 

В серпні 2000 року був прийнятий на службу в органи податкової міліції Державної податкової адміністрації в Рівненській області, на посаду слідчого.

В подальшому, до лютого 2010 року, працював на посаді слідчого, керівника слідчого відділення, заступника начальника слідчого відділу ДПАУ в Рівненській області.

17 листопада 2009 року згідно рішення Рівненської обласної кваліфікаційно-дисциплінарної комісії № 65, отримав свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю № 722.

З грудня 2014 року здійснює адвокатську діяльність у формі учасника (співзасновника) Адвокатського об’єднання «Кодекс-Груп».

Адвокат спеціалізується на наданні правової допомоги та представництво інтересів в судах загальної юрисдикції при розгляді цивільних, господарських, адміністративних спорів, захист у кримінальному судочинстві, складання документів правового характеру, розроблення договорів, надання консультацій, представництво інтересів клієнта в органах державної влади та місцевого самоврядування.

Захист прав та представництві інтересів клієнтів в спорах що виникають з приводу Рішень (допущення бездіяльності) суб’єктів владних повноважень, в тому числі в спорах з Державною Фіскальною службою України та її територіальних підрозділах.

Робоче місце:

33000, Рівне, вул.. Курчатова б. 1, офіс 7

 

 

Поділитись:
Отримуйте кваліфіковану допомогу та захист, навчайтесь, поліпшуйте умови ведення вашого бізнесу та розвивайте свої бізнес-зв'язки разом із АППУ